Online tanfolyam

Az online oktatás mellett az az általános érv szól, hogy rugalmas és költséghatékony. Mi a hangsúlyt az oktatás hatékonyságára helyezzük. Nálunk a képzésben résztvevő és az oktatás áll a fókuszban, nem a technológia. Olyan tananyagot állítunk elő, amely valóban a tanfolyam résztvevőinek tanulását segíti. A tananyag létrehozása mégis szigorú, lépésről lépésre kidolgozott módszertant követ.
 
Az LSI tulajdonában lévő Webulo Online Tanulóközpontban a lehető legmodernebb technológiákat, eszközöket alkalmazza az oktatásban, melyek a XXI. század igényeinek maradéktalanul megfelelő színvonalas, minőségi tudást biztosítják. A Webulo Online Tanulóközpont e-learning szolgáltatásunk tetszőleges időpontban és helyen teszi lehetővé az online tanulást. Interaktív tankönyvünk bármikor, bárhonnan elérhető, a szóbeli oktatás pedig webkamera és headset segítségével az online tanórán történik, így hallgatóink a legnagyobb kényelemben, a saját életritmusukhoz illesztve élhetik át a modern nyelvtanulás élményét.
 
A Webulo Online Tanulóközpont nagy hangsúlyt fektet a beszédcentrikus oktatásra, ami lehetővé teszi, hogy minél előbb már kevés szókincsre alapozva is bátran használja a nyelvet.
 
A Webulo Online Tanulóközpontban az oktatás az interneten, az Webulo angol e-könyv interaktív tananyagból történik, más tankönyv, segédanyag megvásárlására nincs szükség. Interaktív online tankönyvünk és munkafüzetünk az Európai Unió által meghatározott nyelvi szinteken összesen
 
210 leckét, 5800 feladatlapot, 1100 hangfelvételt és 48 oktatóvideót tartalmaz.
 
Az egy-egy tanfolyamon elsajátítható tananyag ("modul") 15 tematikus leckét tartalmaz, a tanfolyamot záró értékelés követi.
Az online nyelvtanfolyam ideje alatt kapni fog szabadon megválaszolható kérdésekből, kötetlenebb fordítási gyakorlatokból, kis esszé jellegű feladatokból házi feladatokat. Ezeket saját tanárja javítja két munkanapon, tehát 48 órán belül.
 
 
A tanfolyamokon előre megbeszélt időpontban online tanórán is részt vesz, amelyet tanárja az adott anyaghoz kapcsolódó téma alapján vezet. A kommunikáció az interneten, headset és webkamera segítségével történik, tehát tanárával és tanulótársaival hallják és látják is egymást.
 
 
A teljesen kezdő szinttől az alapfokú nyelvtudás megszerzéséig 6 online nyelvtanfolyam,az alapfoktól a középfokú szintre való eljutásig további 4 tanfolyam elvégzése szükséges. Nyelvvizsgára való felkészítést is vállalunk. Az e-módszerrel mind az írásbeli, mind a szóbeli nyelvi készségek hatékonyan fejleszthetőek! Az elsajátított tananyag lehetővé teszi az államilag elismert nyelvvizsga megszerzését.
 
Általános angol tanfolyamok
1 fős tanfolyam
2 fő jelentkezése esetén
3 fő
jelentkezése esetén
4 fő jelentkezése esetén

155 000 Ft
   77 500 Ft
   51 700 Ft
   38 800 Ft

 
Amennyiben érdekli a Webulo online nyelvtfolyam, kérem, látogasson el a Webulo Online Tanulóközpont weboldalára: www.webulo.hu vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az info@webulo.hu e-mail címre.