Felkészítő tanfolyamok

 

Vizsgafelkészítő tanfolyamokról

A LEXINFO (angol, német) nyelvvizsgák sikerét vizsgafelkészítő tanfolyamok segítik elő, amelyek a nyelvvizsgákon már lefutott írásbeli és szóbeli vizsgafeladatok felhasználásával történik, kiegészítve a webulo.hu oldalon található LEXINFO vizsgafelkészítő interaktív e-learning tananyaggal. A jelentkezők igénye szerint ezek a tanfolyamok mindhárom szintre (B1 alapfok, B2 középfok, C1 felsőfok), mind szóbeli, mind írásbeli vizsgára készítenek fel. A tanfolyami oktatók mindegyike egyben akkreditált LEXINFO vizsgáztató, akik jól ismerik a vizsga követelményeit és az értékelési szempontokat.

 

Blended és csoportos tantermi képzés

A blended (kevert) képzésnél vegyítettük a tantermi, csoportos oktatást az online, e-learning képzéssel.

A tanulók heti 1x4, 2x4 vagy 2x2 tanórában találkoznak az oktatatóval. A felkészülés során az oktató útmutatása mellett a tanuló a saját időbeosztása szerint oldja meg a Webulo online tananyag feladatait. Az e-learning tananyag angol nyelvből B2 középfok, és C1 felsőfok, német nyelvből B2 középfok szinten érhető el jelenleg. A tananyag tematikus és minden írásbeli vizsgafeladat típust tartalmaz (10-10 különbözőt), 10-10 komplett laborvizsga feladatot, illetve a minimum szükséges szakmai szókincset szószedet formájában. Az oktató a tanórákon kívül a tanuló online feladatmegoldását is követi, e-tutorálja.

A csoportos tantermi képzés a hagyományos oktatáson alapszik.

 

LEXINFO B2/C1 60 órás blended felkészítő tanfolyam angol/német nyelvből

Angol:

  • Tanfolyam ideje: 2017.04.21-05.20.
  • Jelentkezési és díjfizetési határidő: 2017.04.17. 
  • 5 héten keresztül
  • 20 tantermi óra+ 40 online óra a Webulo-ban
  • helyszín: 1037 Budapest, Bécsi út 324. 4.ép.
  • Ára: 35.000 Ft

 

Jelentkezéshez töltse ki a tanfolyami Jelentkezési lapot és küldje el nekünk, hogy ez alapján megküldhessük a képzéshez tartozó szintfelmérő tesztet, melyet szaknyelvi vezető tanárunk értékel és visszacsatolást kap aktuális szaknyelvi készségeiről.

 

A képzés megkezdésének feltételei:

  • jelentkezés (személyesen, emailban, postai úton)
  • szintfelmérés
  • képzési díj befizetésének igazolása (személyesen, emailban, postai úton)

 

lexinfo
nyelvtanfolyam
nyelvvizsga