Felnőttképzés

Előzetes tudásszint felmérés

Képzéseink iránt érdeklődőknek és jelentkező potenciális résztvevőknek biztosítjuk az előzetesen megszerzett tudásuk felmérését. Cél, hogy kiderüljön hogy, mely kompetenciákat sajátította már el (a program során elsajátítható kompetenciák közül) az előzetes tanulmányai, munkavégzése során.

Tovább >>


 
Képzési tanácsadás

Személyre szabott képzési tanácsadás, a biztos fejlődésért!

Képzéseink iránt érdeklődő, potenciális résztvevők számára biztosított szolgáltatás, a képzési szükségletek feltárása mellett a szükségletfeltáráshoz kapcsolódó képzési tanácsadást is tartalmazza. Feltárjuk, hogy a személyes képzési szándékai, céljai és igényei egybe esnek-e az általunk biztosított képzések célrendszerével. Egyúttal tájékoztatjuk a képzési kínálatunkkal kapcsolatos információkról és segítjük az Önnek leginkább megfelelő képzés megtalálásában.

Tovább >>


 
Próbanyelvvizsga szolgáltatás az egyéni fejlődésért!

LEXINFO informatikai szaknyelvi angol/német szóbeli próbavizsga

A próbavizsga lehetőséget biztosít a vizsga és a vizsgaszituáció megismerésére, rutinszerzésre, a hiányosságok beazonosítására, a gyengébb készségek továbbfejlesztésére, valamint önbizalomszerzésre.

Javasoljuk mindazoknak, akik:

  • otthon önállóan vagy
  • magántanárral készülnek,
  • még nem tettek LEXINFO nyelvvizsgát,
  • növelni akarják önbizalmukat a vizsgaszituáció során,
  • szeretnének maximális eredményt elérni.

Tovább >>

 

Pannon általános angol szóbeli próbavizsga

Az angol nyelvvizsgákra készülőknek ajánljuk az LSI-PANNON Vizsgahely szolgáltatását, a Pannon próbanyelvvizsgát.
Próbavizsgát lehet tenni angol nyelvből alap- közép- és felsőfokon. A résztvevők a hallás utáni értést vizsgáló feladatokat nyelvi laborban oldják meg.

Tovább >>